🚚 Besplatna dostava iznad 300 kn.

O Zeolitu

Zeotex Zeolit

Što je zeolit?

Zeolit je prirodni vulkanski mineral s najsnažnijim detoksifikacijskim učinkom kojeg nam priroda može ponuditi. Poznat kao „čarobni mineral“, zeolit nastaje ispreplitanjem četiri elemenata: vode, zraka, zemlje i vatre pri erupciji vulkana.

Sve veći broj znanstvenih istraživanja suvremene medicine dokazuje da je zeolit izvanredan čistač organizma, a njegovi blagotvorni učinci sežu u gotovo svako područje medicine!  

Kako djeluje zeolit?

Molekule zeolita imaju strukturu nalik kavezu koju karakterizira snažan negativan ionski naboj. Slikovito, zeolit na sebe magnetski privlači pozitivno nabijene toksine i štetne tvari te ih zarobljava u svoj kavez.

Toksini su otrovne tvari koje stvaraju pojedini mikroorganizmi, a njihov utjecaj na ljude vrlo je raznolik.

Nesumnjivo je da toksini onemogućuju stanicama da pravilno i zdravo funkcioniraju te posljedično svakodnevno narušavaju naš imunitet.  

Priroda ima rješenje

Zeolit nas na siguran način štiti od svakodnevnih toksina, teških metala, alergena, pesticida, kemikalija, kancerogenih tvari i štetnih vanjskih utjecaja. Istovremeno, unosi antioksidanse i esencijalne minerale koji uvelike pridonose zdravom funkcioniranju i jačanju imuniteta.

Koliko je djelotvoran i snažan, svjedoče mnoga klinička istraživanja koja su dokazala da zeolit ublažava utjecaj i nuspojave zračenja i kemoterapije te time olakšava oporavak.  

Zeotex Zeolit

Kako se zeolit koristi u svijetu?

Primjena zeolita je mnogostrana, a kontinuiranom upotrebom rezultati ne izostaju. Zeolit, osim što čisti organizam, balansira pH vrijednost, odnosno sprječava pretjeranu kiselost organizma koja potencijalno može donijeti probleme kao što su, najčešće, bolesti probavnog sustava i kostiju.

Svojim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima onemogućuje bakterijama i virusima da se razmnožavaju te tako stopira stvaranje potencijalnih bolesti – izrazito učinkovit pokazao se kod kožnih bolesti.  

Općenito, zeolit brani organizam te unosi esencijalne tvari i osigurava čvrsti imunitet i pravilno funkcioniranje.

Posljedično, poboljšava općenito stanje organizma, smanjuje umor, blagotvorno djeluje na živčani sustav, povećava energiju, a pomaže kod nesanice, migrena, posljedica svakodnevnog stresa i izmorenosti.

Zeolit zbog pozitivnog djelovanja na mikro razini ima anti-age učinak jer omogućava organizmu bezbrižno i nesmetano funkcioniranje te revitalizaciju. 

Česti problemi?

Saznajte više kako pomaže zeolit klikom na sliku članka 

Zeotex Primjena Skincare
Zeotex Dentalna Primjena
Zeotex Primjena kosa i vlasište

Upoznajte Zeotex Zeolit

Apsorpcija toksina i štetnih tvari

Aktivne čestice Zeotex zeolita djeluju kao magnet te svojim negativnim ionskim nabojem privlače pozitivno nabijene toksine i štetne tvari.

100% prirodan vulkanski mineral

Zeotex se sastoji od najkvalitetnije, provjerene sirovine zeolita klinoptilolita u EU. 

Zeotex Premium Zeolit

100% siguran, bez nuspojava

Zeolit nema poznatih nuspojava. Tehnološkom obradom zeolita unaprjeđujemo kvalitetu i svojstva ovog čudesnog minerala

Široka primjena

Od održavanja dentalne higijene usne šupljine pa sve do umješavanja u kozmetičke preparate, kreme i maske, Zeotex možete koristiti na mnogo načina.

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g

240,00 kn

Budite ispred vremena u borbi s toksinima i zakoračite sigurno u prevenciju svog zdravlja. „Čarobni mineral“ 21. stoljeća zeolit svojim snažnim detoksikacijskim djelovanjem štiti nas od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam. Posebnost zeolita krije se u njegovom blagotvornom učinku, sigurnosti primjene za odrasle i djecu – 100% je prirodan i bez nuspojava, širokom spektru primjene, a pravu čaroliju postiže svojim izvanrednim rezultatima. 

  • Najkvalitetnija, provjerena sirovina zeolita u EU.
  • 96% klinoptilolita – klinoptilolit je aktivna tvar zeolita.
  • Najsitnija čestica na tržištu uz dodatnu aktivaciju i energizaciju za djelotvorniji blagotvorni učinak.
  • Čestice veličine 1 mikron. Usporede radi, crvene krvne stanice imaju približno 10 mikrona promjera, a ljudska kosa između 10 i 100 mikrona promjera. Toliko je sitan, a za nas izrazito bitan!
  • Proizvod izrazito širokog spektra djelovanja.
  • U potpunosti siguran i 100% prirodan.
  • Čuvar zdravlja neophodan za svako kućanstvo.

O zeolitu

Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom koje nam priroda može ponuditi. Sastoje se od četiri elemenata: vode, zraka, zemlje i vatre te su prepleteni u strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice. Njegove ultra fine čestice negativnog su ionskog naboja te efikasno privlače – poput magneta – pozitivno nabijene štetne tvari te sigurno prevenira njihovo štetno djelovanje. Toliko je učinkovit u upijanju toksina i štetnih tvari da ga se koristi čak i za upijanje štetnih negativnih zračenja i radijacije!

Saznajte više

Tehnologija obrade


Kroz tri zaštićena tehnološka procesa (VEN) dobiva se sirovina s najsitnijom i iznimno aktivnom česticom veličine oko 1 mikrona. Zeotex ovo čini posebnim i drugačijim od svih ostalih jer tako sitna čestica je dodatno energizirana. Samim time, ima multiplicirano i snažnije djelovanje. Apsorpcijsko i adsorpcijsko djelovanje učinkovito veže toksine i štetne supstance, dok istovremeno oslobađa neophodne esencijalne minerale (kao što su magnezij, silicij, natrij i brojni drugi).

Primjena

Specifikacije 
Čistoća ZeolitaProvjerena, dodatno obrađena
Aktivna tvar (klinoptilolit)96%
Veličina čestice1 mikron
Tehnološka obradaAktivacija, Energizacija
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g

Specifikacije 
Čistoća ZeolitaProvjerena, dodatno obrađena
Aktivna tvar (klinoptilolit)96%
Veličina čestice1 mikron
Tehnološka obradaAktivacija, Energizacija
120,00 kn

Kako želite korisiti Zeotex?

Saznajte više klikom na primjenu
 

Zeotex Primjena Skincare
Zeotex Dentalna Primjena
Zeotex Primjena kosa i vlasište
Zeotex Primjena djeca i mladi
Zeotex Primjena detox hrane
Zeotex Primjena kupke

Recenzije korisnika

Zeotex @mateaibanez

@mateaibanez

Oduševljena sam Zeotexom, jer se može primjenjivati svakodnevno na više načina, a najdraža njegova primjena svakako mi je maska za lice koju obožavam i radim ju minimalno 2 puta tjedno. 

@marica_topfit 

Osoba sam koja svakodnevno kuha i njeguje zdrav stil života. Zeotex sam sasvim slučajno otkrila i od tad je postao dio moje svakodnevice. Oduševljena sam njegovom širokom primjenom. Redovno ga koristim za pranje voća i povrća, a moj favorit je maska za lice. 

Zeotex @marica_topfit
Zeotex @fitnesslife_by_renata_

@fitnesslife_by_renata_

Zeotex je proizvod koji sam unijela u svakodnevicu svoje obitelji. Čula sam za njega od klijentice koja ga otkrila nakon otkrivanja karcinoma i kemoterapije jer je tražila kako smanjiti unos otrova u organizam. Jedno pakovanje držimo na radnoj površini u kuhinji i detoksiciramo meso i povrće u Zeotex kupki prije upotrebe. Drugo pakovanje je u kupaonici gdje ga koristimo kao masku na licu i tijelu,natapkam na tjeme glave i masiram korijen kose prije pranja, masiram zubno meso. Mi ga i pijemo ujutro s mlakom vodom. Preporuka za svaku obitelj da ga uključi u svoj život s obzirom na to da znamo koliko toksina je oko nas i da smanjimo njihov utjecaj na naš organizam. Jako mi je stalo paziti na svoju obitelj, a Zeotex je i dio mog.

@nikolinaskitchen 

Zeotex je jedno od onih otkrića koje mijenja život na bolje.  

Zeotex @nikolinaskitchen
Zeotex @suzanakvesic

@suzanakvesic

Otkako sam saznala za Zeotex, neizostavan je dio rituala u mojoj kuhinji. Oduševljena sam njegovim učinkom i širokom primjenom. Zeotex je definitivno proizvod koji bih ja preporučila kao sastavni dio svake kuhinje <3

Video

Jutro uz Zeotex video

Saznajte u 60 sekundi kako započeti dan zdravo i uljepšati osmijeh na licu. 🥰

Reference i svjetska istraživanja o zeolitu pogledajte klikom ovdje.

Availability