Naša priča

Ubrzana svakodnevica postala je uobičajena, a u svoj toj gužvi često smetnemo brigu o sebi i okolini. Upravo zbog toga, htjeli smo proizvode koji ne samo da su prirodni i daju čovjeku svoje najveći blagodati, već proizvode koji istom mjerom doprinose i prirodi.

Uistinu vjerujemo da je priroda najveće bogatstvo čovječanstva, da u njoj leži prava snaga, a poštujući njeno bogatstvo, čovjeku donosi vrlo mnogo! S tom idejom nastali smo MI – Mevex.

Glavna sirovina naših proizvoda je ZEOLIT, u potpunosti je prirodan mineral vulkanskog podrijetla koji ima vrlo snažno detoksikacijsko i blagotvorno djelovanje.

Da je zeolit revolucionaran u svim područjima djelovanja, dokazuju mnoga znanstvena istraživanja provedena diljem svijeta. Naši proizvodi sežu od onih za ljudsku primjenu do onih za ljubimce, stočarstvo i poljoprivredu.

To je jedinstveno bogatstvo i posebnost Mevexa – krug djelovanja koji obuhvaća brigu o čovjeku, prirodi i životinjama – najvažnijim dionicima naših života! 

O nama

Video prezentacija

Mevex d.o.o. je proizvođač Zeotex proizvoda na bazi 100% prirodnog, ultra-finog zeolita obrađenog zaštićenom VEN tehnologijom.

Naša VEN tehnologija posebno je dizajnirana za proizvodnju najmanjih energiziranih čestica zeolita što čini Zeotex proizvode posebnim.

Kvaliteta, tehnologija i istraživanja

Mevex ima svoj vlastiti pogon za preradu sirovine te su naši proizvodi proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima.

Od prerade sirovine, do pakiranja i deklariranja, komunikacije s Vama do pripreme pošiljaka na Vaš kućni prag. Sve smo to MI, u potpunosti uključeni u cijeli proces, a upravo zbog toga imamo ono za nas najvažnije – vjeru u naše proizvode i ljubav prema onome što radimo.

Iako je ideja krenula mnogo ranije, Mevex d.o.o. posluje od 2018. godine.

Uz sve vas, veselimo se ispisati nove retke naše priče!

Mevex tim