🚚 Besplatna Dostava na SVE.

Mevex

Proizvođač Zeotex proizvoda na bazi 100% prirodnog, ultra-finog zeolita obrađenog zaštićenom VEN tehnologijom

Naša priča


Ubrzana svakodnevica postala je uobičajena, a u svoj toj gužvi često smetnemo brigu o sebi i okolini.

Upravo zbog toga, htjeli smo proizvode koji ne samo da su prirodni i daju čovjeku svoje najveći blagodati, već proizvode koji istom mjerom doprinose i prirodi.

Uistinu vjerujemo da je priroda najveće bogatstvo čovječanstva, da u njoj leži prava snaga, a poštujući njeno bogatstvo, čovjeku donosi vrlo mnogo! S tom idejom nastali smo MI – Mevex d.o.o. 

Zeolit


Glavna je sirovina naših proizvoda, u potpunosti je prirodan mineral vulkanskog podrijetla koji ima vrlo snažno detoksikacijsko i blagotvorno djelovanje. Da je zeolit revolucionaran u svim područjima djelovanja, dokazuju mnoga znanstvena istraživanja provedena diljem svijeta.

Naši proizvodi sežu od onih za ljudsku primjenu do onih za ljubimce, stočarstvo i poljoprivredu.

To je jedinstveno bogatstvo i posebnost Mevexa – krug djelovanja koji obuhvaća brigu o čovjeku, prirodi i životinjama – najvažnijim dionicima naših života! 

O nama


Mevex
d.o.o. je proizvođač Zeotex proizvoda na bazi 100% prirodnog, ultra-finog zeolita obrađenog zaštićenom VEN tehnologijom. Naša VEN tehnologija posebno je dizajnirana za proizvodnju najmanjih energiziranih čestica zeolita što čini Zeotex proizvode posebnim.

Mevex ima svoj vlastiti pogon za preradu sirovine te su naši proizvodi proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima.

Od prerade sirovine, do pakiranja i deklariranja, komunikacije s Vama do pripreme pošiljaka na Vaš kućni prag.

Sve smo to MI, u potpunosti uključeni u cijeli proces, a upravo zbog toga imamo ono za nas najvažnije – vjeru u naše proizvode i ljubav prema onome što radimo. Iako je ideja krenula mnogo ranije, Mevex d.o.o. posluje od 2018. godine.  

Kontakt


Avenija Dubrovnik 16, 10 000 Zagreb, Croatia

tel: +385(1) 2092 085

fax: +385(1) 2092 090

e-mail: info@mevex.eu

OIB:99287857427

MB:05021545

Video

Klikni play i saznaj više o nama i važnosti zeolita 


Videozapis je napravljen sa svrhom širenja svijesti o zdravlju i malim radnjama koje čine razliku u kvaliteti naših života.

Availability