🛍️ Automatski popust na količinu do 15% 🤩
🚚 Besplatna dostava za SVE narudžbe.


Kako pomaže zeolit?

KOŽNI PROBLEMI 

Zeotex Zeolit

Kožne reakcije znak su za početak Vaše preventivne akcije!

Koža je naš najveći organ, u prosjeku odrasli pojedinac ima 2,1 m2 površine kože što čini 15% njegove sveukupne mase.

Svatko od nas ima preko 300 milijuna stanica kože, a kada bi mjerili žile i žilice koje prolaze našom kožom, došli bismo do dužine od čak 17 km!

Neupitno je, dakle, da je briga o koži preduvjet zdravog života. Svaka promjena na koži najčešći je signal promjena u našem organizmu, kao i poziv na promjenu naše ubrzane svakodnevice i često nezdrave skincare rutine.  

Akne

U današnjem svijetu sve su češći kožni problemi, a akne su jedan od najčešćih problema mladih od kojih pati čak 85% populacije. Akne nisu samo estetski problem, one sežu puno dublje i donose psihološki teret s kojim se nije uvijek lako nositi.

Istraživanja su pokazala kako akne nerijetko izazivaju negativnu sliku o sebi, ruše samopouzdanje, a mogu uzrokovati depresiju i anksioznost te nikako nisu problem koji je površan ili zanemariv

Zeotex Zeolit Skin

Dermatitis

Dermatitis, općenito, označava upalne procese kože popraćene simptomima svrbeža, ljuštenja kože, crvenila te otečenosti. Iako se simptomi mogu razlikovati od pojedinca do pojedinca, jedno je sigurno – osjećaj nelagode zajednički je svima.

Postoje različite vrste dermatitisa i dok su neke genetski predodređene, neke su potaknute vanjskim alergenima, štetnim supstancama ili svakodnevnim stresom za kožu. 

Zeolit - glavni sastojak Zeotex proizvoda je odličan saveznik u prevenciji zdravlja kože i ublažavanju burnih reakcija čisteći od toksina, alergena, štetnih tvari, pesticida, kemikalija, teških metala i kancerogenih tvari.

Kontaktni dermatitis je jedan od najčešćih dermatitisa te se definira kao akutna upala kože uzrokovana alergenima koji nadražuju kožu i uzrokuju plikove, svrbež i crvenilo. Nastaje kada su stanice kože oštećene posredovanjem iritantnih i štetnih čestica.

Zeolit pomaže u obrani organizma od štetnih tvari koje potencijalno mogu izazvati alergijsku reakciju kože zarobljavajući toksine i alergene u svoju kaveznu strukturu. Uz svoja antibakterijska i antivirusna svojstva, sprječava daljnje razmnožavanje bakterija i virusa te tako štiti organizam od neugodnih kožnih reakcija.  

Zeotex zeolit

Seboreični dermatitis

je najčešće upala dijelova kože koji sadrže mnoštvo žlijezda lojnica (lice, vlasište, gornji dio trupa) i iako je točan uzrok nepoznat, određenu ulogu igra (ne)pravilan mikroorganizam kože.

Seboreja se često pojavljuje kada koža luči pretjeranu količinu sebuma te time potiče stvaranje gljivica vrste Malassezia globoza i streptokoknih bakterije.

Posljedično, stvara se nesklad kožne mikroflore, a pH vrijednost gubi svoj balans te koža reagira crvenilom, plikovima, oticanjem i ljuštenjem. 

Uloga zeolita 

Kontinuiranom primjenom zeolita može se pomoći koži u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa i potaknuti razvoj zdrave mikroflore i Ph vrijednosti.

Zeolit, kao aktivna tvar, djelovat će antiseptički te će pritom brinuti o održavanju zdravog pH balansa. Time će stvoriti uvjete koji NE pogoduju razvoju bakterija, gljivica i virusa. Također, zeolit eliminira odumrle stanice kože, a potiče rast novih i zdravih stanica koje dodatno obogaćuje antioksidansima i mineralima – što je čvrsti temelj za jači imunitet kože.  

Zeotex Yeolit

Psorijaza

je bolest koju karakterizira pojava crvenila i zadebljanja kože koji su prekriveni srebrno bijelim, mekinjastim i suhim ljuskama. Promjene najčešće nastaju na laktovima, koljenima, vlasištu te na području trupa. Iako je bolest genetski uvjetovana, postoje načini kako olakšati sam tijek bolesti jer različiti čimbenici okoliša isto tako sudjeluju u razvojnom procesu bolesti.

Herpes

Herpes simpleks je česta zarazna bolest kože koja dovodi do pojave malih, bolnih i tekućinom ispunjenih mjehura na koži.

Simptomi su peckanje, kožni osip ili mjehurić koji svrbi uz osjećaj škakljanja i pečenja. Proaktivno sudjelovati u prevenciji i zaštiti zdravlja znači graditi imunitet organizma i adekvatno brinuti o svojoj koži.

Kontinuirano korištenje zeolita pomaže jačanju imuniteta, svojim blagotvornim svojstvima štiti naš organizam od potencijalno opasnih tvari i toksina koji svakodnevno oštećuju naš organizam te efikasno potpomaže u obrani od virusa.

Zeotex Zeolit

Uloga zeolita

Jedan od načina je zeolit, aktivan sastojak Zeotexa, koji pokazuje izvanredne rezultate u umirivanju simptoma kožnih bolesti.

Svojim detokscikacijskim i antiseptičkim svojstvima učinkovito dubinski čisti kožu od popratnih, negativnih procesa uzrokovanih vanjskim utjecajima – toksinima, teškim metalima, pesticidima, alergenima i kancerogenim tvarima.

Uz to, balansira pH vrijednost kože i time stvara neprijateljske uvjete za razvoj bakterija, gljivica i virusa. Zeolit potpomaže i bržoj obnovi kože i stvaranju novih, zdravih stanica te tako regenerira i revitalizira kožu.

 Zeolit - glavni sastojak Zeotex proizvoda, poznat je kao pravi heroj u borbi protiv mogućih uzročnika kožnih problema, svojom prirodnom aktivnom tvari dubinski čisti kožu od toksina, nečistoća, raznih štetnih tvari, vanjskih utjecaja te svojim blagotvornim učinkom ublažava upale i smiruje kožu.

Uz to, izrazito je učinkovit u borbi protiv „neprijatelja“ zvanog Staphylococcus aureus koji je česti uzrok upalnih procesa na koži. Zeolit se može pohvaliti svojim snažnim antiseptičkim i antivirusnim svojstvima koji su nužni u prevenciji zdravlja kože.

Zeotex maska za lice pokazala se kao iznimno učinkovita pomoć za detoksikaciju kože i posljedično upalnih procesa.

Upoznajte Zeotex Zeolit

Apsorpcija toksina i štetnih tvari

Aktivne čestice Zeotex zeolita djeluju kao magnet te svojim negativnim ionskim nabojem privlače pozitivno nabijene toksine i štetne tvari.

100% prirodan vulkanski mineral

Zeotex se sastoji od najkvalitetnije, provjerene i certificirane sirovine zeolita klinoptilolita u EU. 

Zeotex Premium Zeolit

100% siguran, bez nuspojava

Zeolit nema poznatih nuspojava. Tehnološkom obradom zeolita unaprjeđujemo kvalitetu i svojstva ovog čudesnog minerala

Široka primjena

Od održavanja dentalne higijene usne šupljine pa sve do umješavanja u kozmetičke preparate, kreme i maske, Zeotex možete koristiti na mnogo načina.

Zeotex

Proizvodi, primjena i recenzije

Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu
Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu
Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu Zeotex

Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu

235,00 kn


Zeotex Derm – sinergija prirode za besprijekornu kožu

Zeolit i Microsilver kao revolucionarni skincare saveznici

Zeotex zeolit i Microsilver uspješni su kao pojedinci u njezi kože, no njihov prirodan i savršeno kompatibilan spoj i sinergija djelovanja donose revoluciju u njezi kože. ZEOTEX DERM je krema koja kombinira ova dva sastojka zbog čijeg uzajamnog djelovanja tvari, blagotvorna aktivnost na koži još je učinkovitija i unaprijeđena.

TEKST s deklaracije:

ZEOTEX DERM s premium ultra finim mikroniziranim zeolitom

Krema za njegu problematične kože

Zeotex Derm sprječava pojavu problema kože, a postojeće olakšava. Blagodatno djeluje na suhu i nadraženu kožu koju vlaži, omekšava i smiruje. Podupire sposobnost obnavljanja kože te popravlja strukturu kože, čime je izgled kože poboljšan i svjež.

PRIMJENA: Nanijeti kremu na čistu kožu i nježno umasirati, jednom do dva puta dnevno, ili po potrebi.

Sastojci: Olus Oil, Zeolite, Aqua, Sorbitan Olivate, Glycerin, Cera Alba, C30-45 Olefin, C30-45 Alkyl Methicone, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Avena Sativa Leaf/Stem Extract, Sphingolipids, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Silver (CI 77820).

Zeotex Derm može se pohvaliti revolucionarnom formulom za njegu lica, u potpunosti je prirodna i sigurna za našu kožu, a uz kontinuiranu upotrebu, rezultati ne izostaju. Najvažnije komponente su zeolit – učinkovit čistač kože koji revitalizira i regenerira kožu i microsilver – zaštitnik kože s antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Njihova kombinacija sprječava pojavu novih kožnih problema, a postojeće olakšava.

U današnjem svijetu sve su češći kožni problemi koji nisu samo estetski problem, oni sežu puno dublje i donose psihološki teret s kojim se nije uvijek lako nositi. Istraživanja su pokazala kako problematična koža često izaziva negativnu sliku o sebi, ruši samopouzdanje, a može uzrokovati depresiju i anksioznost te nikako nisu problem koji je površan ili zanemariv.

Stoga, upoznajte Zeotex Derm i naša dva heroja, dva glavna sastojka

Što je zeolit?

Poznat kao „čarobni mineral“, Zeotex zeolit je u potpunosti prirodan vulkanski mineral s najsnažnijim detoksifikacijskim učinkom kojeg nam priroda može ponuditi, a djeluje tako da svojim ultra finim mikro česticama privlači i „zarobljava“ razne toksine u svoj kavez (što mu je, slikovito, i stvarna struktura) i tako nas oslobađa od štetnih tvari, a pritom regenerira i revitalizira našu kožu. Ukoliko je apsorpcija toksina velika, utoliko se to reflektira na stanje kože koja tada reagira crvenilom, aknama i kožnim alergijama – koje su „alarm“ za promjenu naše skincare rutine.

Zeolit, osim svojih anti-polucijskih svojstava, čisti i obnavlja kožu, a u stanicu unosi kalcij, kisik i čak 17 minerala. Posljedično, sudjeluje u pomlađivanju kože, smirivanju alergijskih reakcija, heroj je u borbi protiv akna uklanjajući svakodnevne „neprijatelje“ kože, a blagotvorno djeluje na sve tipove kože – dokazano i bez nuspojava. Štoviše, sam zeolit pomiješan s prirodnim uljem ili vodom donosi izvanredne rezultate u njezi lica, a što ga čini još učinkovitijim?

Microsilver - zaštitni plašt vaše kože

Dobiven iz čistog, prirodnog srebra Microsilver (elementarno srebro) je iznimno snažan saveznik u njezi koži. Istraživanja, koje je proveo Bio-GATE AG, dokazala su da djeluje antimikrobno na površini kože te da stvara zaštitni plašt koji svojim aktivnim djelovanjem regulira i stabilizira kožnu mikrofloru, uklanjajući neželjene mikroorganizme.

Tanki, obrambeni sloj – koji stvaraju aktivne čestice Microsilvera – osigurava optimalan balans hranjivih tvari naše kože, a svojim protuupalnim djelovanjem učinkovito pomaže kod problematične kože. Posljedično, namijenjen je za sve tipove kože, kao i one osjetljivije, sklone atopijama.

Microsilver je spužvaste strukture i uistinu upija sve najbolje, hranjive tvari u našu kožu, a dokazano podržava i specifične tretmane (neurodermatitis, atopijski dermatitis) zbog iona srebra koji djeluju antimikrobno na uzročnike kožnih problema (Bio-GATE AG).

Posljedično, Microsilver se pokazao kao izvrstan saveznik zeolita u njezi problematične kože zahvaljujući obrambenim, blagotvornim i prirodnim djelovanjem. Nova, inovativna formula omogućuje izrazito učinkovito djelovanje, bez rizika od nuspojava.

Kažu da koža sve pamti, priuštite joj da pamti samo ono najbolje uz Zeotex Derm!

Specifikacije 
KlasifikacijaKrema za problematičnu kožu
Zeolit (aktivna tvar)Klinoptilolit 96%
Obrada zeolitaAktivacija, Energizacija
Veličina čestice1 mikron
SrebroElementarno (CI 77820)
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g

240,00 kn

Budite ispred vremena u borbi s toksinima i zakoračite sigurno u prevenciju svog zdravlja. „Čarobni mineral“ 21. stoljeća zeolit svojim snažnim detoksikacijskim djelovanjem štiti nas od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam. Posebnost zeolita krije se u njegovom blagotvornom učinku, sigurnosti primjene za odrasle i djecu – 100% je prirodan i bez nuspojava, širokom spektru primjene, a pravu čaroliju postiže svojim izvanrednim rezultatima. 

 • Najkvalitetnija, provjerena sirovina zeolita u EU.
 • 96% klinoptilolita – klinoptilolit je aktivna tvar zeolita.
 • Najsitnija čestica na tržištu uz dodatnu aktivaciju i energizaciju
 • Proizvod izrazito širokog spektra djelovanja.
 • U potpunosti siguran i 100% prirodan.
 • Čuvar zdravlja neophodan za svako kućanstvo.

O zeolitu

Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom. Čestice zeolita imaju strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice. Njegove ultra fine čestice negativnog su ionskog naboja te efikasno privlače – poput magneta – pozitivno nabijene štetne tvari te sigurno prevenira njihovo štetno djelovanje. Toliko je učinkovit u upijanju toksina i štetnih tvari da ga se koristi čak i za upijanje štetnih negativnih zračenja i radijacije!

 

=== Primjena ===

Skincare

  Kažu da koža sve pamti, priuštite joj da pamti samo ono najbolje!

  Zbog svojih anti-polucijskih svojstava zaštitnik je protiv štetnih tvari iz vanjskog svijeta na koje ne možemo utjecati – UV zrake, smog, prašina, ispušni plinovi, dim cigareta, pelud i fine čestice – koji se uvelike se odražavaju na stanju naše kože. Ukoliko je prisutnost toksina velika, utoliko se to reflektira na stanje kože koja tada reagira crvenilom, aknama i kožnim alergijama – koje su „alarm“ za promjenu naše svakodnevne rutine. 

  • Hidratantna detox maska

  Preporuka za suhu kožu, regeneraciju kože, anti-age učinak, hidrataciju, ublažavanje crvenila i suhoće kože.

  Korak 1. Izmiješati 2 mjerice praha Zeotexa s 1 žličicom maslinovog ulja ili kokosovog ulja.
  Korak 2. Kada dobijete gustu, jednoličnu smjesu, namazati na lice i ostaviti da djeluje 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon ispiranja nastaviti s uobičajenom njegom lica.  
  • Maska za dubinsko čišćenje pora

  Preporuka za mješovitu kožu, sklonu aknama i crvenilu, za dubinsko čišćenje i otklanjanje toksina i nečistoća iz pora.

  Korak 1. Izmiješati 3 mjerice praha Zeotexa s 1 žličicom vode.
  Korak 2. Kada se dobije jednolična smjesa nalik pasti namazati na lice i ostaviti da se maska osuši i stvrdne na licu, otprilike 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon ispiranja nastaviti s uobičajenom njegom lica.

  Savjet plus: Kod ispiranja kružnim pokretima masirajte lice kako bi napravili blagi piling lica i uklonili odumrle stanice kože. Pilingom se potiče rast novih, zdravih stanica, a Vaša koža postaje glatka i slobodna.   

  Kosa i vlasište

  Kosa je ogledalo zdravlja i ljepote, samim time treba joj priuštiti zdravu i prirodnu njeguSve smo više okruženi proizvodima za njegu kose na bazi štetnih, a ponekad i kancerogenih sastojaka. Istraživanja su pokazala da u prosjeku 90% proizvoda sadrži parabene i sulfate – sintetičke sastojke često povezane s kožnim iritacijama i neurotoksičnosti.

  Nesumnjivo je, dakle, da smo na dnevnoj bazi u konstantnom kontaktu s opasnim tvarima, toksinima, teškim metalima, kancerogenim tvarima i alergenima.  

  • Dubinski detox kose i vlasišta

  Uklanja toksine i štetne tvari s kose i vlasišta koje potencijalno mogu dovesti do problema perutanja, kožnih alergija i bolesti.  

  • Maska za kosu

  Korak 1. Staviti 3 mjerice Zeotexa na 2 žličice vode da se formira pasta.
  Korak 2. Utrljati na kosu prije pranja i držati 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon toga nastavite sa standardnim pranjem kose.

  • Maska za vlasište

  Korak 1. Staviti 3 mjerice Zeotexa na 2 žličice vode da se formira pasta.
  Korak 2. Nanijeti na vlasište prije pranja i držati 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon toga nastavite sa standardnim pranjem kose.

  • Hidratantna detox maska za kosu i tjeme

  Posebno učinkovita kod obojene kose jer vraća sjaj, elastičnost i čvrstoću te smanjuje suhoću tretirane kose.

  Korak 1. Staviti 3 mjerice zeolita i jednu žličicu kokosovog ulja/maslinovog ulja.
  Korak 2. Nanijeti masku od korijena do vrhova kose i držati minimalno 20 minuta, a možete i duže.
  Korak 3. Nakon toga nastavite sa standardnim pranjem kose.

  Sve maske za kosu i tjeme ponovite 1 do 2 puta tjedno.

  Detox Hrane

  Pesticidi su izvor teških metala koji oksidiraju u organizmu te služe kao hrana virusima, posljedično, virusi luče neurotoksine koji su uzročnici niza poremećaja središnjeg vegetativnog sustava, kao i ostalih vitalnih organa. Zeotex ima nevjerojatnu sposobnost eliminiranja i nakupljanja herbicida, insekticida, teških metala i drugih tvari koje su za naš organizam izuzetno štetne.


  •  Detox hrane

  Korak 1. Prije konzumacije voća, povrća, riže i raznih žitarica u posudi vode u kojoj perete namirnice dodati 2 mjerice Zeotexa.

  Na pola litre vode ide 1 žličica, na litru vode 2 zličice zeolita.

  Korak 2. Ostaviti namirnice da odstoje u vodi sa zeolitom 15-20 minuta.
  Posebno treba obratiti pažnju i na detoks organskih namirnica za koje često mislimo da su u potpunosti zdrave za nas. 

  Dentalna Higijena

  Više od 50% ljudi koje sretnete prvo što će primijetiti na Vama je Vaš osmijeh. No, lijep osmijeh nije samo vanjština već je ogledalo naše brige o zdravlju. 

  • Pranje zubi

  Korak 1: Operite zube s pastom za zube koju koristite.
  Korak 2: Navlaženu četkicu za zube, bez zubne paste, uronite u posudu u kojoj se nalazi zeolit.
  Korak 3: Zube četkajte na uobičajeni način, laganim kružnim pokretima da zeolit dođe u što bolji kontakt sa zubnim mesom gdje se zadržavaju razni toksini, bakterije i druge štetne tvari.

  Ovakvo pranje zubi i desni pogodno je za svakodnevnu upotrebu.

  • Vodica za ispiranje usta

  Korak 1. Pomiješajte 1 mjericu zeolita u čaši vode (1,5-2dcl).
  Korak 2. Nakon pranja zubi, promučkajte vodicu u ustima barem 10-15 sekundi pa ispljunite.
  Zeolit je odličan u neutraliziranju neugodnog mirisa, pogodan je za korištenje ujutro i navečer.

  • Zeolitna smjesa

  Korak 1. Izmiješati Zeotex i vodu u mjeru (omjeru) 3:1 kako bi se formirala zeolitna pasta.
  Korak 2. Iščetkati sve površine zubi kako bi oralna higijena bila učinkovitiija.

  Ovim postupkom eliminirat će se bakterije koje se nisu, ili se ne mogu, ukloniti regularnim pranjem zubi.

  Zeolitne kupke

  Boravak u vodi utječe na pravilan rad srca i pluća te potiče zdravu cirkulaciju. Uz to, kupka djeluje blagotvorno na živčani sustav, reducirajući osjećaj stresa i anksioznosti. Zeolitna kupka jako dobro djeluje detoksikacijskim svojstvom na štetne vanjske utjecaje – toksine, teških metale, alergene, kancerogene i ostale štetne tvari koje svakodnevno ostavljaju tragove na našoj koži.

  Korak 1. Na svakih 5 l tople vode dodati 4 mjerice Zeotex zeolita. Po želji, može se dodati i prirodno esencijalno ulje.
  Korak 2. U kupki biti najmanje 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon kupke nastaviti s uobičajenom njegom tijela. 

  Tehnologija obrade

  Kroz tri zaštićena tehnološka procesa (VEN) dobiva se sirovina s najsitnijom i iznimno aktivnom česticom veličine oko 1 mikrona. Zeotex ovo čini posebnim i drugačijim od svih ostalih jer tako sitna čestica je dodatno energizirana. Samim time, ima multiplicirano i snažnije djelovanje. Apsorpcijsko i adsorpcijsko djelovanje učinkovito veže toksine i štetne supstance, dok istovremeno oslobađa neophodne esencijalne minerale (kao što su magnezij, silicij, natrij i brojni drugi).

  Specifikacije 
  Čistoća ZeolitaProvjerena, obrađena
  Aktivna tvar (klinoptilolit)96%
  Veličina čestice1 mikron
  Tehnološka obradaAktivacija, Energizacija
  Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.
  Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.
  Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.

  Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g

  120,00 kn

  Primjena

  Zeotex Zeolit

  Skincare - lice i koža

  Akne – Zeolitna detox maska ili kao dodatak prirodnoj kremi (2g zeolita na 50ml kreme).
  .
  Ublažavanje kožnih i alergijskih iritacija – Ako na koži nema otvorenih rana ili jačih iritacija kože – umiješati zeolit u kremu.

  Zeotex kupka smiruje neugodne kožne reakcije.

  Na 5 litara ide 3-4 žličice zeolita. Nakon 20ak minuta mekanom pamučnom tkaninom nježno obrisati kožu.

  Ovisno o vrsti problema, namazati adekvatnim prirodnim uljem ili kremom za kožu u koje se prethodno dodao Zeotex prah (2g zeolita na 50ml prirodne kreme).

  Herpes - U slučaju da je herpes aktivan te kako bi se ublažio osjećaj nelagode i potpomognuo oporavak, – umješati zeolit u kremu i lagano utapkajte. 


  Zeotex masku možete napraviti vrlo jednostavno, brzo i sa samo dva sastojka.

  Zeotex Zeolit

  2 sastojka, 2 načina:

  - Zeotex + voda (dubinsko čišćenje pora, uklanjanje viška sebuma s površine kože)

  Korak 1. Izmiješati 3 mjerice praha Zeotexa s 1 žličicom vode.
  Korak 2. Kada se dobije jednolična smjesa nalik pasti namazati na lice i ostaviti da se maska osuši i stvrdne na licu, otprilike 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon ispiranja nastaviti s uobičajenom njegom lica.

  Savjet: Prilikom ispiranja kružnim pokretima masirajte lice kako bi napravili blagi piling kože. Time se rješavate odumrlih stanica kože, a potičete rast novih, zdravih stanica.

  - Zeotex + kokosovo/maslinovo ulje (hidratantni detox, idealan za suhu kožu)

  Korak 1. Izmiješati 2 mjerice praha Zeotexa s 1 žličicom maslinovog ulja ili kokosovog ulja.
  Korak 2. Kada dobijete gustu, jednoličnu smjesu, namazati na lice i ostaviti da djeluje 15-20 minuta.
  Korak 3. Nakon ispiranja nastaviti s uobičajenom njegom lica.


  Recenzije

  Zeotex @mateaibanez

  @mateaibanez

  Oduševljena sam Zeotexom, jer se može primjenjivati svakodnevnoj na više načina, a najdraža njegova primjena svakako mi je maska za lice koju obožavam i radim ju minimalno 2 puta tjedno. 

  @marica_topfit 

  Osoba sam koja svakodnevno kuha i njeguje zdrav stil života. Zeotex sam sasvim slučajno otkrila i od tad je postao dio moje svakodnevice. Oduševljena sam njegovom širokom primjenom. Redovno ga koristim za pranje voća i povrća, a moj favorit je maska za lice. 

  Zeotex @marica_topfit
  Zeotex @fitnesslife_by_renata_

  @fitnesslife_by_renata_

  Zeotex je proizvod koji sam unijela u svakodnevicu svoje obitelji. Čula sam za njega od klijentice koja ga otkrila nakon otkrivanja karcinoma i kemoterapije jer je tražila kako smanjiti unos otrova u organizam. Jedno pakovanje držimo na radnoj površini u kuhinji i detoksiciramo meso i povrće u Zeotex kupki prije upotrebe. Drugo pakovanje je u kupaonici gdje ga koristimo kao masku na licu i tijelu,natapkam na tjeme glave i masiram korijen kose prije pranja, masiram zubno meso. Mi ga i pijemo ujutro s mlakom vodom. Preporuka za svaku obitelj da ga uključi u svoj život s obzirom na to da znamo koliko toksina je oko nas i da smanjimo njihov utjecaj na naš organizam. Jako mi je stalo paziti na svoju obitelj, a Zeotex je i dio mog.

   

  Saznajte ostale primjene

  Saznajte više klikom na primjenu
   

  Zeotex Primjena Skincare
  Zeotex Dentalna Primjena
  Zeotex Primjena kosa i vlasište
  Zeotex Primjena djeca i mladi
  Zeotex Primjena detox hrane
  Zeotex Primjena kupke

   

  Video

  Jutro uz Zeotex video

  Saznajte u 60 sekundi kako započeti dan zdravo i uljepšati osmijeh na licu. 🥰

  Česti problemi

  Saznajte više klikom na sliku članka
   

  Zeotex Primjena Skincare
  Zeotex Dentalna Primjena
  Zeotex Primjena kosa i vlasište

  Reference i svjetska istraživanja o zeolitu pogledajte klikom ovdje.

  Availability