🚚 Besplatna dostava iznad 300 kn.

Djeca

Zdrave navike se stvaraju od malih nogu. 

Zeolit je prirodni vulkanski mineral s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom kojeg nam priroda može ponuditi.

Molekule zeolita imaju strukturu nalik kavezu koju karakterizira snažan negativan naboj. Slikovito, zeolit na sebe magnetski privlači pozitivno nabijene toksine i štetne tvari te ih zarobljava u svoj kavez.

Toksini su otrovne tvari koje stvaraju pojedini mikroorganizmi, a njihov utjecaj na ljude vrlo je raznolik.

Nesumnjivo je da toksini onemogućuju stanicama da pravilno i zdravo funkcioniraju te posljedično svakodnevno narušavaju naš imunitet.  

Zeolit

Zeolit nas na siguran način štiti od svakodnevnih toksina, teških metala, alergena, pesticida, kemikalija, kancerogenih tvari i štetnih vanjskih utjecaja.  

Zeolit, osim što uklanja toksine, balansira pH vrijednost, odnosno sprječava pretjeranu kiselost koja potencijalno može donijeti razne probleme. Svojim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima onemogućuje bakterijama i virusima da se razmnožavaju te tako pomaže u stopiranju potencijalnih bolesti

Korištenje zeolita preporuča se i kod alergija/astme – zarobljavanjem vanjskih alergena zeolit uspješno pomaže u neutralizaciji čestica koje iritiraju organizam.
 

Kako koristiti zeolit? 

Detox hrane - Voće i povrće uvijek sa Zeotexom očisti, pesticide s njih uništi!

Korak 1. Prije konzumacije voća, povrća, riže i raznih žitarica u posudi vode u kojoj perete namirnice dodati 2 mjerice Zeotexa.
Korak 2. Ostaviti namirnice da odstoje u vodi sa zeolitom barem 15-20 minuta.

Posebno treba obratiti pažnju i na pravilno čišćenje organskih namirnica za koje često mislimo da su u potpunosti zdrave za nas. Više o tome detoksu hrane - pročitajte klikom ovdje.

Zeolitna kupka

detoksicira organizam od štetnih vanjskih utjecaja – toksina, teških metala, alergena, kancerogenih tvari i ostalih štetnih tvari koje svakodnevno ostavljaju tragove na koži.

Zeolit ima antibakterijska i antivirusna svojstva, pomaže kod neutraliziracije pH kože te djeluje izrazito umirujuće, a učinkovito pomaže kod rješavanja raznih, blažih kožnih iritacija, alergija i dehidracije. Zeolit veže na sebe toksine i štetne tvari te iz tog razloga regenerira i revitalizira kožu.

Sadrži kalcij, kalij, silicij, natrij, magnezij i antioksidanse koji doprinose jačanju imunitetu i prevenciji zdravlja kože. Kupka uspješno hidratizira kožu uz izvanredan detoksikacijski učinak. 

PRIMJENA:  Zeotex detox kupka

Korak 1. Na 5 litara ide 3-4 žličice Zeotexa. Po želji, može se dodati i prirodno esencijalno ulje.
Korak 2. U kupki biti najmanje 15-20 minuta.
Korak 3. Nakon kupke nastaviti s uobičajenom njegom tijela.  

Upoznajte Zeotex Zeolit

Apsorpcija toksina i štetnih tvari

Aktivne čestice Zeotex zeolita djeluju kao magnet te svojim negativnim ionskim nabojem privlače pozitivno nabijene toksine i štetne tvari.

100% prirodan vulkanski mineral

Zeotex se sastoji od najkvalitetnije, provjerene sirovine zeolita klinoptilolita u EU. 

Zeotex Premium Zeolit

100% siguran, bez nuspojava

Zeolit nema poznatih nuspojava. Tehnološkom obradom zeolita unaprjeđujemo kvalitetu i svojstva ovog čudesnog minerala

Široka primjena

Od održavanja dentalne higijene usne šupljine pa sve do umješavanja u kozmetičke preparate, kreme i maske, Zeotex možete koristiti na mnogo načina.

Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu
Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu
Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu Zeotex
Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu

Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu

235,00 kn


Zeotex Derm – sinergija prirode za besprijekornu kožu

Zeolit i Microsilver kao revolucionarni skincare saveznici

Zeotex zeolit i Microsilver uspješni su kao pojedinci u njezi kože, no njihov prirodan i savršeno kompatibilan spoj i sinergija djelovanja donose revoluciju u njezi kože. ZEOTEX DERM je krema koja kombinira ova dva sastojka zbog čijeg uzajamnog djelovanja tvari, blagotvorna aktivnost na koži još je učinkovitija i unaprijeđena.

TEKST s deklaracije:

ZEOTEX DERM s premium ultra finim mikroniziranim zeolitom

Krema za njegu problematične kože

Zeotex Derm sprječava pojavu problema kože, a postojeće olakšava. Blagodatno djeluje na suhu i nadraženu kožu koju vlaži, omekšava i smiruje. Podupire sposobnost obnavljanja kože te popravlja strukturu kože, čime je izgled kože poboljšan i svjež.

PRIMJENA: Nanijeti kremu na čistu kožu i nježno umasirati, jednom do dva puta dnevno, ili po potrebi.

Sastojci: Olus Oil, Zeolite, Aqua, Sorbitan Olivate, Glycerin, Cera Alba, C30-45 Olefin, C30-45 Alkyl Methicone, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Avena Sativa Leaf/Stem Extract, Sphingolipids, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Silver (CI 77820).

Zeotex Derm može se pohvaliti revolucionarnom formulom za njegu lica, u potpunosti je prirodna i sigurna za našu kožu, a uz kontinuiranu upotrebu, rezultati ne izostaju. Najvažnije komponente su zeolit – učinkovit čistač kože koji revitalizira i regenerira kožu i microsilver – zaštitnik kože s antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Njihova kombinacija sprječava pojavu novih kožnih problema, a postojeće olakšava.

U današnjem svijetu sve su češći kožni problemi koji nisu samo estetski problem, oni sežu puno dublje i donose psihološki teret s kojim se nije uvijek lako nositi. Istraživanja su pokazala kako problematična koža često izaziva negativnu sliku o sebi, ruši samopouzdanje, a može uzrokovati depresiju i anksioznost te nikako nisu problem koji je površan ili zanemariv.

Stoga, upoznajte Zeotex Derm i naša dva heroja, dva glavna sastojka

Što je zeolit?

Poznat kao „čarobni mineral“, Zeotex zeolit je u potpunosti prirodan vulkanski mineral s najsnažnijim detoksifikacijskim učinkom kojeg nam priroda može ponuditi, a djeluje tako da svojim ultra finim mikro česticama privlači i „zarobljava“ razne toksine u svoj kavez (što mu je, slikovito, i stvarna struktura) i tako nas oslobađa od štetnih tvari, a pritom regenerira i revitalizira našu kožu. Ukoliko je apsorpcija toksina velika, utoliko se to reflektira na stanje kože koja tada reagira crvenilom, aknama i kožnim alergijama – koje su „alarm“ za promjenu naše skincare rutine.

Zeolit, osim svojih anti-polucijskih svojstava, čisti i obnavlja kožu, a u stanicu unosi kalcij, kisik i čak 17 minerala. Posljedično, sudjeluje u pomlađivanju kože, smirivanju alergijskih reakcija, heroj je u borbi protiv akna uklanjajući svakodnevne „neprijatelje“ kože, a blagotvorno djeluje na sve tipove kože – dokazano i bez nuspojava. Štoviše, sam zeolit pomiješan s prirodnim uljem ili vodom donosi izvanredne rezultate u njezi lica, a što ga čini još učinkovitijim?

Microsilver - zaštitni plašt vaše kože

Dobiven iz čistog, prirodnog srebra Microsilver (elementarno srebro) je iznimno snažan saveznik u njezi koži. Istraživanja, koje je proveo Bio-GATE AG, dokazala su da djeluje antimikrobno na površini kože te da stvara zaštitni plašt koji svojim aktivnim djelovanjem regulira i stabilizira kožnu mikrofloru, uklanjajući neželjene mikroorganizme.

Tanki, obrambeni sloj – koji stvaraju aktivne čestice Microsilvera – osigurava optimalan balans hranjivih tvari naše kože, a svojim protuupalnim djelovanjem učinkovito pomaže kod problematične kože. Posljedično, namijenjen je za sve tipove kože, kao i one osjetljivije, sklone atopijama.

Microsilver je spužvaste strukture i uistinu upija sve najbolje, hranjive tvari u našu kožu, a dokazano podržava i specifične tretmane (neurodermatitis, atopijski dermatitis) zbog iona srebra koji djeluju antimikrobno na uzročnike kožnih problema (Bio-GATE AG).

Posljedično, Microsilver se pokazao kao izvrstan saveznik zeolita u njezi problematične kože zahvaljujući obrambenim, blagotvornim i prirodnim djelovanjem. Nova, inovativna formula omogućuje izrazito učinkovito djelovanje, bez rizika od nuspojava.

Kažu da koža sve pamti, priuštite joj da pamti samo ono najbolje uz Zeotex Derm!

Specifikacije 
KlasifikacijaKrema za problematičnu kožu
Zeolit (aktivna tvar)Klinoptilolit 96%
Obrada zeolitaAktivacija, Energizacija
Veličina čestice1 mikron
SrebroElementarno (CI 77820)
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g Mevex d.o.o.

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g

240,00 kn

Budite ispred vremena u borbi s toksinima i zakoračite sigurno u prevenciju svog zdravlja. „Čarobni mineral“ 21. stoljeća zeolit svojim snažnim detoksikacijskim djelovanjem štiti nas od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam. Posebnost zeolita krije se u njegovom blagotvornom učinku, sigurnosti primjene za odrasle i djecu – 100% je prirodan i bez nuspojava, širokom spektru primjene, a pravu čaroliju postiže svojim izvanrednim rezultatima. 

  • Najkvalitetnija, provjerena sirovina zeolita u EU.
  • 96% klinoptilolita – klinoptilolit je aktivna tvar zeolita.
  • Najsitnija čestica na tržištu uz dodatnu aktivaciju i energizaciju za djelotvorniji blagotvorni učinak.
  • Čestice veličine 1 mikron. Usporede radi, crvene krvne stanice imaju približno 10 mikrona promjera, a ljudska kosa između 10 i 100 mikrona promjera. Toliko je sitan, a za nas izrazito bitan!
  • Proizvod izrazito širokog spektra djelovanja.
  • U potpunosti siguran i 100% prirodan.
  • Čuvar zdravlja neophodan za svako kućanstvo.

O zeolitu

Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksifikacijskom učinkom koje nam priroda može ponuditi. Sastoje se od četiri elemenata: vode, zraka, zemlje i vatre te su prepleteni u strukturu nalik kavezu u kojem zarobljavaju toksine, teške metale, kancerogene tvari, pesticide i ostale štetne tvari iz naše ubrzane svakodnevice. Njegove ultra fine čestice negativnog su ionskog naboja te efikasno privlače – poput magneta – pozitivno nabijene štetne tvari te sigurno prevenira njihovo štetno djelovanje. Toliko je učinkovit u upijanju toksina i štetnih tvari da ga se koristi čak i za upijanje štetnih negativnih zračenja i radijacije!

Saznajte više

Tehnologija obrade


Kroz tri zaštićena tehnološka procesa (VEN) dobiva se sirovina s najsitnijom i iznimno aktivnom česticom veličine oko 1 mikrona. Zeotex ovo čini posebnim i drugačijim od svih ostalih jer tako sitna čestica je dodatno energizirana. Samim time, ima multiplicirano i snažnije djelovanje. Apsorpcijsko i adsorpcijsko djelovanje učinkovito veže toksine i štetne supstance, dok istovremeno oslobađa neophodne esencijalne minerale (kao što su magnezij, silicij, natrij i brojni drugi).

Primjena

Specifikacije 
Čistoća ZeolitaProvjerena, dodatno obrađena
Aktivna tvar (klinoptilolit)96%
Veličina čestice1 mikron
Tehnološka obradaAktivacija, Energizacija
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.
Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g Mevex d.o.o.

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 120 g

120,00 kn

Recenzije

Zeotex @suzanakvesic

@suzanakvesic

Otkako sam saznala za Zeotex, neizostavan je dio rituala u mojoj kuhinji. Oduševljena sam njegovim učinkom i širokom primjenom. Zeotex je definitivno proizvod koji bih ja preporučila kao sastavni dio svake kuhinje <3

@marica_topfit 

Osoba sam koja svakodnevno kuha i njeguje zdrav stil života. Zeotex sam sasvim slučajno otkrila i od tad je postao dio moje svakodnevice. Oduševljena sam njegovom širokom primjenom. Redovno ga koristim za pranje voća i povrća, a moj favorit je maska za lice. 

Zeotex @marica_topfit
Zeotex @mateaibanez

@mateaibanez

Oduševljena sam Zeotexom, jer se može primjenjivati svakodnevno na više načina, a najdraža njegova primjena svakako mi je maska za lice koju obožavam i radim ju minimalno 2 puta tjedno. 

@nikolinaskitchen 

Zeotex je jedno od onih otkrića koje mijenja život na bolje.  

Zeotex @nikolinaskitchen
Zeotex @fitnesslife_by_renata_


@fitnesslife_by_renata_

Zeotex je proizvod koji sam unijela u svakodnevicu svoje obitelji. Čula sam za njega od klijentice koja ga otkrila nakon otkrivanja karcinoma i kemoterapije jer je tražila kako smanjiti unos otrova u organizam. Jedno pakovanje držimo na radnoj površini u kuhinji i detoksiciramo meso i povrće u Zeotex kupki prije upotrebe. Drugo pakovanje je u kupaonici gdje ga koristimo kao masku na licu i tijelu,natapkam na tjeme glave i masiram korijen kose prije pranja, masiram zubno meso. Mi ga i pijemo ujutro s mlakom vodom. Preporuka za svaku obitelj da ga uključi u svoj život s obzirom na to da znamo koliko toksina je oko nas i da smanjimo njihov utjecaj na naš organizam. Jako mi je stalo paziti na svoju obitelj, a Zeotex je i dio mog.

Kako još možete korisiti Zeotex?

Saznajte više klikom na primjenu
 

Zeotex Primjena Skincare
Zeotex Dentalna Primjena
Zeotex Primjena kosa i vlasište
Zeotex Primjena djeca i mladi
Zeotex Primjena detox hrane
Zeotex Primjena kupke

Video

Jutro uz Zeotex video

Česti problemi

Saznajte više klikom na sliku članka
 

Zeotex Primjena Skincare
Zeotex Dentalna Primjena
Zeotex Primjena kosa i vlasište

Reference i svjetska istraživanja o zeolitu pogledajte klikom ovdje.

Availability