ZEOTEX PROIZVODE OD SADA MOŽETE NARUČITI PUTEM OVE STRANCE

Prirodan mineral zeolit za zaštitu organizma od toksina, virusa i bakterija

Naručite odmah [BiH]

Kako djeluje?

Detox Organizma

Snažnim detoksikacijskim djelovanjem Zeotex zeolit štiti od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam.

Kosa i Tjeme

Zeolit pomaže kod smirenja alergijske reakcije neutralizirajući alergene, doprinosi održavanju zdrave pH vrijednosti vlasišta, a njegovo jedinstveno detox svojstvo omogućuje brz oporavak vlasišta i kose.

Koža i Lice

Zbog svojih anti-upalnih svojstava pokazao se iznimno učinkovit kod kožnih alergija, ekcema, dermatitisa i akna, a zbog antioksidansa vrlo učinkovito čisti pore te uklanja višak sebuma koji zatvara pore i izaziva razne upale na licu.

Oralna Higijena

Zeolit djeluje kao izvanredan čistač toksina i štetnih tvari iz usne šupljine, sprječava neugodan zadah i stvaranje dentalnih problema. Vrlo je učinkovit u smirivanju nadraženog, upaljenog zubnog mesa. Zeolit ima blago alkalnu razinu pa samim time i bakteriostatsko djelovanje koje onemogućava rast i razmnožavanje mikroba.

Apsorpcija toksina i štetnih tvari

Zeotex je u BiH registriran kao dodatak prehrani. Aktivne čestice Zeotex zeolita djeluju kao magnet te svojim negativnim ionskim nabojem privlače pozitivno nabijene toksine i štetne tvari te tako blagotvorno djeluju na imunitet.

100% prirodan vulkanski mineral

Zeotex se sastoji od najkvalitetnije, provjerene  sirovine zeolita klinoptilolita u EU. 

Zeotex Premium Zeolit

100% siguran, bez nuspojava

Zeolit nema poznatih nuspojava. Tehnološkom obradom zeolita unaprjeđujemo kvalitetu i svojstva ovog čudesnog minerala.

Široka primjena

Od održavanja dentalne higijene usne šupljine pa sve do umješavanja u kozmetičke preparate, kreme i maske, Zeotex možete koristiti na mnogo načina.

Recenzije Poznatih

“Oduševljena sam Zeotexom, jer se može primjenjivati svakodnevno na više načina, a najdraža njegova primjena svakako mi je maska za lice koju obožavam.”

@mateaibanez

“Osoba sam koja svakodnevno kuha i njeguje zdrav stil života. Zeotex sam sasvim slučajno otkrila i od tad je postao dio moje svakodnevice.”

@marica_topfit 

“Zeotex je neizostavan dio rituala u mojoj kuhinji. Oduševljena sam njegovim učinkom. Zeotex je definitivno proizvod koji bih ja preporučila kao sastavni dio svake kuhinje <3.”

@suzanakvesic

“Mi ga i pijemo ujutro s mlakom vodom. Preporuka za svaku obitelj da ga uključi u svoj život s obzirom na to koliko toksina nas okružuje.”

@fitnesslife_by_renata_

Zeotex - Ultra fini mikronizirani zeolit, 350 g

Cijena: KM 55,00 

Zeotex zeolit svojim snažnim detoksikacijskim djelovanjem štiti od toksina i štetnih tvari iz okoline koje svakodnevno ostavljaju posljedice na naš organizam. Posebnost je u njegovom blagotvornom učinku, sigurnosti primjene za odrasle i djecu – 100% je prirodan i bez nuspojava, a pravu čaroliju postiže svojim izvanrednim rezultatima.

- Najkvalitetnija, provjerena sirovina zeolita u EU.
- 96% klinoptilolita (aktivna tvar zeolita).
- Najsitnija čestica na tržištu uz dodatnu aktivaciju i energizaciju
- Proizvod izrazito širokog spektra djelovanja.
- U potpunosti siguran i 100% prirodan.
- Čuvar zdravlja neophodan za svako kućanstvo.

Naručite Online iz Ljekarne Ljubić [BiH]

Zeotex Derm - krema za problematičnu kožu

Cijena: KM 48,50 

Zeotex zeolit i Microsilver uspješni su kao pojedinci u njezi kože, no njihov prirodan i savršeno kompatibilan spoj i sinergija djelovanja donose revoluciju u njezi kože. ZEOTEX DERM je krema koja kombinira ova dva sastojka zbog čijeg uzajamnog djelovanja tvari, blagotvorna aktivnost na koži još je učinkovitija i unaprijeđena.

Naručite Online iz Ljekarne Ljubić [BiH]

Video

Klikni play i saznaj više o važnosti zeolita i primjeni 


Videozapis je napravljen sa svrhom širenja svijesti o zdravlju i malim radnjama koje čine razliku u kvaliteti naših života.

Česta pitanja

Availability